Sunday, 21-October-18, 7:26 PM
Bine aţi venit, Guest

 

1.   1. mai .2012     Climbing in retezat.
2.   07.07.2012   Tiroliana Cascada Lolaia Retezat Ecoextremit pt Ecofest Simeria.
3.   6-11.08.2012 Saptamana Waldorf, tabara de arta.
4.   12.08.2012    Catarare la stanca Cheile Mada

7.07.2012 Tiroliana Ecofest in Retezat , cascada Lolaia.
Ecoextremit incearca sa dea o mana de ajutor pentru ca in parteneriat cu organiatorii festivalului Ecofest Simeria sa umplem acest festival cu actiuni sportive. Din anumite motive Ecofest nu ajunge la locul stabilit. Noi insa , cu echipamentul necesar intindem o Tiroliana de 35 m peste cascada Lolaia si ne dam in ea rand pe rand asteptand marele grup. Pentru noi a fost o actiune frumoasa chiar daca grupul nu a mai sosit.

1 Mai 2012 Climbing in RETEZAT
Ecoextremit in actiune pe valea ce urca din satul Nucsoara spre Carnic Pietrele ...o zona pitoreasca cu munti ca in povesti , un pod , o stanca , echipament si cutezanta. Am urcat si am coborat in coarda rapel in grigri cam 50m de stanca ...Bestial imaginile vorbesc de la sine.

In perioada 23 - 25 august cu ocazia zileleor orasului Simeria , clubul Ecoextremit a organizat o Tiroliana de 40m lungime inclinata pentru copii doritori de adrenalina . Scopul a fost defapt familiarizarea generatiei mai tinere de copii si adolescenti cu alpinismul si cateva tehnici ale sale.
Au participat multi copii de toate varstele . Au avut ocazia sa invete cateva noduri interesante folosite in catarare, si deasemenea au facut cunostinta cu toate elementele echipamentului folosit in acest sport.