Sunday, 21-October-18, 6:40 PM
Bine aţi venit, Guest
Noutati
Priseacat Open 28 august -2 septembrie 2012 ... Un regal in domeniu parapanta, o saptamana de vis si zbor, cantece si bunavoie, prietenii noi si profesionalism, emotie si impliniri de vise... Multumim lui Dumnezeu ca am ajuns sa participam, multumim tuturor celor din staf, multumim celor ce au facut posibil sa existe asa ceva si transmitem spre mai departe emotia primita. Am venit acasa cu trei cupe. Una pentru participarea la zbor si doua pentru voluntariat oferit ca sprijin stafului acestei manifestari. Marius Indrei si Florina Mitesc au fost voluntari ce au pus manuta sa sprijine si Adi Mitesc a zburat zi de zi, insa cum nu avem inca dotarile necesare pentru a ne ridica la rangul acestei competiti nu am putut inregistra rezultate deosebite. Putem spune insa ca evenimentul a fost in domeniul parapantei cel mai bun concurs de anul acesta la care noi am participat. Una din cupe am donat-o prin intermediul primariei Simeria si domnul primar Emil Risteiu Ioan clubului la care suntem afiliati CFR Marmosim pe care pe acesta cale al salutam.
Multumim deci Mateo si stafului si speram sa avem cat mai multe astfel de evenimente impreuna in calendarele noastre de sportivi si prieteni.

http://www.youtube.com/watch?v=bVrRn4bi8p8

   17.11.2011
   In fiecare saptamana facem cel putin doua sau trei sesiuni de zbor cu parapanta in diverse locuri pentru a putea avea parte de toate conditiile si meteo si topo trecute in cadrul unui curs.......in curand vom lansa si aplicatia calendarului de activitati pe site...pt a va putea ghida, programa si chiar veti primi cei inscrisi in site instiintari despre activitatile noastre  . Va asteptam deci cu drag alaturi de noi la zbor......
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Am avut onoarea sa participam si noi in cadrul sesiunii de aruncare a parasutei de rezerva din 15 -16 .10.2011 la Tocile Sibiu , invitati de bunul nostru prieten Florian Agafiu caruia pe aceasta cale tinem sa ai multumim. A fost ceva mai mult decat interesant ....a fost educativ si totodata a fost cel mai dur semnal de alarma atunci cand am constat ca rezervele noastre ne-au UCIS cu ghilimelele de rigoare in doua dintre incercari....Abia dupa ce simti ca nu sa dechis si frinezi pe carabina de franare realizezi ca la situatia reala erai poate deja mort......Apoi constati problema si declari .....Doamne ce bine ....am avut a doua sansa.
   Povestea e cu multe inca de spus dar mai bine multumim celor implicati , organizatori si participanti si va invitam cu drag sa vedeti imagini de acolo.