Sunday, 21-October-18, 6:53 PM
Bine aţi venit, Guest
6-11 .08 .2012 Actiuni de ecologizare am mai avut insa nu despre toate apucam sa vb si poate nici nu e atat de mult de spus, oricum suntem pe poziti si in cadrul saptamani waldorf am reusit sa facem si o ecologizare in parcul dendrologic . Am strans gunoaiele in saci si am discutat mult cu cei mai tineri despre impactul pe care il aduc aceste gunoaie aruncate in acel parc. Copii stiu acum si apreciaza frumusetea oazei de natura curata si cauta sa o pastreze astfel indemnatii fiind de spiritul EcoeXtremit.  Multumim copiilor si celor de la administrarea parcului care ne-au permis intrarea libera.

10.06.2011
 
Relaxare lac Cincis Hunedoara si mica Ecologizare
Când Duminica 10 iun. 2012
Unde Cincis Hunedoara (hartă)
Descriere
Impreuna cu Gabi Rus , Andrei ,Bogdan si Robert, Mitesc Florina , Miruna si eu am iest cu intentia de a ne relaxa pe cincis in plimbare cu hidrbicicletele si canoele bunului nostru prieten Adi Balan.Odata cu aceste plimbari sau colectat doi saci mari de peturi plutitoare ce chinuiau mirificul peisaj al lacului Cincis.

 
 

07. iunie 2012
Adrian D Mitesc


Am sa va spun un gand ...
Azi am terminat de sortat gunoiul de la festival.
... Stiu ca vor fi comentari insa ce nu inteleg uni este ca mama natura e destul de lovita si asa de atatea poluari iar daca avem ocazia sa refolosim ceva salvam o parte din ea de la distrugere ...e vorba de spiritul Eco.
Concluziile au fost urmatoarele ...
Ce sa va zic oameni buni , am avut parte doar de oameni cumsecade acolo ...CLAR
Deoarece tot gunoiul menajer a fost in pungi separate fata de sticlele de plastic si chiar fata de doze ,cu prea mici excepti ca sa le bag in seama .
Toaletele miroseau inca frumos chiar si dupa trei zile de folosinta la greu , erau pline , dar curate ...sau mirat cei de la salubritate.
Nu pot decat sa va multumesc celor ce au dat dovada acolo de spiritul Eco si sa va felicit pentru a va incuraja sa va pastrati bunul obicei de care ati dat dovada in cadrul acestui festival...
Cu drag va salut si va respect.
P.S.
Probabil ca de pe cutiile de bere ne vom imbogatii dar nu cu bani ci cu spirit de reciclare si poate cu ceva echipament sportiv pentru club.
 
 

23-24.09.2011
Noutati
Ultima activitate ecoextremit a fost igenizarea zonei de zbor uroi. Au participat 6 persoane . Trei in prima zi si apoi alte trei in cea dea doua. Alaturi de Iliuta Badea si de Bogdan Rus si Adi Mitesc in prima zi am strans si curatat platoul de aterizare. A doua zi a fost randul platoului de decolare, varful Magurii Uroi. Actiunea a fost o reusita din punctul nostru de vedere si multumim Primariei Simeria pt faptul ca ne-a implicat si antrenat in aceasta actiune.