Sunday, 21-October-18, 6:50 PM
Bine aţi venit, Guest
   Adrian D Mitesc si toti cei ce stiti ce inseamna 
INGERII PRIETENIEI in parapanta 
va invita sa participati la cea de a trei-a editie a festivalului, carnaval de costume in zbor si concurs aterizare punct fix de la Uroi-Simeria. Voia buna si distractia va fi din nou la maxim asa cum ne-am obisnuit. Va invitam cu drag deci sa participati alaturi de noi la cum se scrie istoria amintrilor de neuitat intre prieteni uniti in acelasi crez. 
ZBORUL LIBER CU PARAPANTA.
In programul festivalului
ce se va deschide vineri 14 iunie 2013 se vor disputa cel putin 6 manse pentru concursul de aterizare la punct fix ce va fi impartit in doua clase cu ore de desfasurare diferite , adica novice pentru aspirantii din scolile de zbor si senior pentru cei cu licenta si doritori de obtinere puncte FAI .Avem onoarea sa prezentam in fata celor ce vor veni ca spectatori o disputa stransa intre nr 8 mondial si locul 1 din ultima editie a fesivalului nostru, George Cotet din Brasov si Bunhanghell Valer campionul de anul trecut si alti ambitiosi piloti ce aspira la titlul mondial arbitatii fiind de Ilie Mihai, Ghiuri Balog, Leoveanu Marian si alti arbitri de rang internatinal.
Sambata seara e carnaval de costume la sol.
Adi Campeanu si staful sau de la Petrosani (trupa IOLARITI) vor asigura sonorizarea petrecerii si mai important noptile folk la foc de tabara. 
Duminica dimineata veti vedea toate ciudateniile posibile in zbor la carnaval in aer. 
OffRoad Hunedoara vor impresiona din nou cu masinile lor de teren asigurand transportul pilotilor.
Festivitatea de incheere va fi in jurul orei 14 si vom avea de impartit 15 cupe si alte cateva premii importante desre care ve-ti afla aici. 
Rolul meu ramane acelasi sa va unesc sub numele de Ingerri Prieteniei pentru ca amintirea sa hraneasca sufletul cu bucurie...Asa ca nu uitati 

14-15-16 iunie Simeria Uroi
Va asteptam cu drag.

 Priseacat Open 2012 ... Un regal in domeniu parapanta, o saptamana de vis si zbor, cantece si bunavoie, prietenii noi si profesionalism, emotie si impliniri de vise... Multumim lui Dumnezeu ca am ajuns sa participam, multumim tuturor celor din staf, multumim celor ce au facut posibil sa existe asa ceva si transmitem spre mai departe emotia primita. Am venit acasa cu trei cupe. Una pentru participarea la zbor si doua pentru voluntariat oferit ca sprijin stafului acestei manifestari. Marius Indrei si Florina Mitesc au fost voluntari ce au pus manuta sa sprijine si Adi Mitesc a zburat zi de zi, insa cum nu avem inca dotarile necesare pentru a ne ridica la rangul acestei competiti nu am putut inregistra rezultate deosebite. Putem spune insa ca evenimentul a fost in domeniul parapantei cel mai bun concurs de anul acesta la care noi am participat.
   Una din cupe am donat-o prin intermediul primariei Simeria si domnul primar Emil Ristei clubului la care suntem afiliati CFR Marmosim pe care pe acesta cale al salutam.
   Multumim deci Mateo si stafului si speram sa avem cat mai multe astfel de evenimente impreuna in calendarele noastre de sportivi si prieteni.

S-a incheiat saptamana Waldorf si acum dupa 6 zile de activitati in cadrul EcoeXtremit putem spune ca am vazut copii acolo cu mult curaj, stapanire de sine, educatie aleasa si ambitiosi atunci cand trebuie. Spiritul EcoSportiv se cladeste astfel si aceste calitati sunt de baza.
Multumim profesorilor de acolo pentru ocazia de lucra cu acesti minunati copii si va invit la fiecare sectiune sa vizionati poze de acolo si poate chiar sa aduceti copii dumeavoastra pentru a capata alaturi de noi acest spirit.

Saptamana Waldorf
In saptamana 6-12 August 2012 in cadrul taberei de Arta initiata de Scoala Waldorf din Simeria venim cu implicare si actiuni in fiecare zi de la ora 17 pana dupa 18.30 cu speranta ca astfel vom face cunoscuta cat mai mult participantilor starea de spirit Ecosportiv. Activitatile vor fi ....prezentare echipa si echipament sportiv utilizat, tiroliana ,catarare usoara, deprindere noduri de alpinism, inot si zbor pentru cei mai mari. La sfarsitul acestei tabere vom putea trage si concluzii ramase ca impresii intr-un jurnal de atelier ecosportiv.
Detalii despre tabara acum gasiti la :
 
 
 

06.07.2012 Ecoturism alaturi de Ciri si Cristian prieteni nostri de la Brasov am urcat traseul Cabana Carnic , cascada Lolaia , Refugiul Gentiana si la coborare am schimbat putin traseul iesind spre Cabana Pietrele. Participanti Adrian D Mitesc si Fam Rus reprezentata de Gabi Rus si Andrei.

Fetivalu de zbor cu parapanta , concurs si carnaval
Ingerii Prieteniei editea a doua
1-3 iunie 2012
A avut loc Festivalul de zbor Ingerii Prieteniei 2012 , un concurs cu un cuprins mare. Am avut si vremea de partea noastra . Au zburat aproximativ 50 de piloti din diferite orase ale tarii si chiar am avut parte de participarea extraordinara a vicecampionului mondial Xalps Tomi Coconea alaturi de care au zburat si o echipa de 10 francezi. Am avut participarea extraordinara a clubului Offroad hunedoara care au reusit sa faca din transportul pilotilor un spectacol, survol cu paramotoare de pe aerodrm Deva in jurul nostru la Magura Uroi, O vizita de motoplanor si tur de salut al platoului cu bunul nostru prieten tot de la Hunedoara Oli. Aterizare la punct fix, proba de durata , carnaval de costume in zbor, discoteca carnaval si foc de tabara cu atmosfera de vis creata de chitarile celor mai dragi prieteni. Mancare buna la ceaun pe tot parcursul concursului Bere cu si fara alcolo atat la cutie cat si la halba. Sa dus lupta pentru premii de multe mi de lei , si sau impartit nu mai putin de 18 cupe ,26 tricouri , sepci si plasute cu surprize placute. Noi , clubul Ecoextremit  nu putem decat sa multumim celor care sa-au inscris si au participat in concurs si sa speram ca am fost destul de aproape de ceea ce se asteptau sa fie in acest an aici. Am invatat multe si credem ca am putea deja face un festival mai bun la anu impreuna.
Fotografii gasiti la
 
 

Fetivalu de zbor cu parapanta , concurs si carnaval 
Ingerii Prieteniei editea a doua 
1-3 iunie 2012
    
          Festivalu de zbor , concurs si carnaval INGERII PRIETENIEI editia a doua ,sa hotarat, va avea loc in perioada 1 , 2 si 3 iunie odata cu frumoasa zi a copilului ,asa poate vom fi din nou copii , sa ne costumam cat mai trasnit , sa traim in lumi imaginare si sa dansam in jurul focului de tabara , in acorduri de chitari si muzica buna, sa premiem excelenta si originalul si sa bem o bere. Sa mancam la ceaun , sa uitam de rele si sa visam la cei mai bun pentru viitor...
          Asa ca, cu mic cu mare , cu catelul si purcelu , cu toti cei ce simtiti emotia unei clipe astfel traita la maxim, va asteptam la Simeria in zona de zbor Magura Uroi si va promitem o distractie mai tare decat cea din prima editie .....da oricum surprizele trebuiesc inca sa ramana surprize .....asa ca puneti-va in agenda 1-3 iunie 2012 Simeria Uroi.

14 - 22 ianuarie ...Cluj ...Adrian Mitesc, coordonator activitate si Florina Mitesc, medicul echipei noastre , am participat la un curs de initiere in terapia Yumeiho , masaj profilactic si terapeutic bazat pe metodele traditonale japoneze sub directa indrumare a sensei Sorin Iga. A fost o experienta uimitoare si care se poate spune ca schimba viata celor care inteleg mesajul. In urma cursului am absolvit si obtinut gradul doi , cu diploma atat in limba romana acordata de Societatea Romana de Yumeiho cat si diploma japoneza international recunoscuta. Multumim tuturor celor care au facut sa existe aceasta sesiune Fam. Ladar, multumim colegilor si speram sa ne reantalnim cu drag, si nu in ultimul rand multumim acelui om cu duh curat si liber, sensei Sorin Iga.
 

 
       Mitesc D Adrian ...membru fondator Ecoextremit ...pe aceasta cale lansez un concurs de executare a unei sigle cat mai reprezentative clubului. Concursul incepe azi 04 .11.2011 si va fi finalizat in 15 .12 2011. Pentru cei pasionati de grafiti sau de desene de alte feluri voi premia executia celei mai reprezentative sigle cu un zbor cu parapanta in tandem in luna decembrie intro zona montana aleasa atunci.
      Siglele le puteti posta pe pagina mea de facebook http://www.facebook.com/#!/ecoextremit sau sub forma de atach la mesaje pe adresa amitesc@yahoo.com
         Pentru alte detalii ale concursului ma puteti contacta la  tel 0763.429.363
 

 
Cupa "Mihai Dobre Țone", ediția a III-a
Aerodromul Clinceni, 17 septembrie 2011


      Am avut ocazia datorita bunului meu prieten si zburator da la Targoviste Dan Matei "MATEO" sa particip la spectacolul concursului de aviatie si motodelta de la Clinceni. A fost vorba de multa emotie am si zburat cu motodelta , am urmarit cu sufletul la gura decolari acrobatie cu avionul si zeci de aterizari la punct fix cu diferite aparate motorizate. Pentru noi a fost experienta si nu pot decat sa multumesc lui Mateo ca a potrivit sa iasa totul asa si tuturor celor implicati organizatori, sponsori de suflet, participanti inimosi si curajosi , spectatori si chiar celui a caruia ia fost dedicat totul......Multumim ca ai existat si ca existati ....... Adi Mitesc Simeria ....Ecoextremit. Mai multe poze la: http://www.facebook.com/#!/ecoextremit !

Clinceni

Photo1

Photo2

Photo3

Photo4

Photo5

Photo6

Photo7

Photo8

Photo9

Photo10

Photo11

Photo12

©ShuvoRim Pvt. Ltd.